Gjestebok

Hei alle sammen! Tusen takk for at du besøker hjemmesiden vår. Skriv gjerne en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Mvh Ina & Thomas

Skrevet av Henning, 5. feb, 2013

Sitter her i snøkaoset på Høvik, og dagdrømmer om de deilige strendene og varmen i Nerja! Skal bli sååååå deilig å reise dit ned i påsken! Yihaaaa! :-)

E-post:

@yahoo.no

per.henning

Skrevet av Ina og Thomas, 25. jan, 2013

Nå er det snart bare 3 uker til vi skal dra ned til Nerja. Gleder oss til varme og sol igjen. Spesielt når det er mange minusgarder i Norge.

Skrevet av Ingeborg, 4. nov, 2012

Vinterjakke er kjøpt inn i går. I gangen med sen-høst Norges værvarsel godt innprentet står paraplyen alltid parat, og da er det utrolig deilig å tenke tilbake på flotte dager i Nerja

E-post:

@gmail.com

ingeborg.holmen

Skrevet av Ina & Thomas, 23. okt, 2012

Vi har hatt en fantastisk langhelg i Nerja og feiret Beates 40-års dag sammen med hennes herlige vennegjeng: Solvår, Line & Espen, Trude & Joakim, Ingeborg, mamma, Jan og Henning. Vi har festet 4 kvelder til langt på natt, både på egen takterrasse, restauranter, barer og disco :-) Det bør bli tradisjon og feire bursdager og andre begivenheter i Nerja - for en stemning - dette kan vi leve lenge på!

E-post:

ina.fosen

@yahoo.no

Utsikt mot Alhambra fra restauranten.

Skrevet av Ina og Thomas, 28. aug, 2012

Har hatt 4 flotte dager i sola sammen med Janne og Ove. Opp mot 40 varmegrader hver dag. Mye god mat og drikke. Har bl.a. spist på Oliva, La Sang og Antica Roma. Alt sammen perfekt. Også tur til Granada (ca. 1.20 t kjøring) med overnatting. Da ble det romantisk middag og Alhambra. Veldig sjarmerende by som er verd et besøk.

kosestund på takterrassen

Skrevet av Ina, 17. aug, 2012

Hei Ola & Herborg,

Takk for at dere er så flinke til å bruke gjesteboken!

Håper flere blir flinkere :-)

E-post:

casadelalova

@yahoo.no

Skrevet av Herborg og Ola, 15. aug, 2012

Her er vi kommet til Nerja med flyttelasset etter å ha kjørt 350 mil med takboks. Beate og Henning var mottakelseskomite (se bildet). Det ble Kielferja, Tyskland - Sveits - Frankrike også østkysten av Spania. Det ble 4 overnattinger: Heilbronn (Stuttgart) - Leissigen (Interlaken) - Arles (Vest for Marseille) og siste natta i Benifiao (Syd for Valensia) og så til Nerja som vi utover kvelden koset oss sammen med mottakelsekomiteen. Etter at bølingen kom dagen etter, feiret vi St Hans som det seg hør og bør på Spansk vis. Det ble mange fine dager med endel strandliv, noe solbrenning, massegod mat og drikke også EM i fotball selvflgelig. At vi måtte reise før tiden var mindre hyggelig, men nødvendig. Alt gikk fint begge veier. Takk for oss Beate, Ina, Henning, Thomas, Otilie, Herman, Jenny.

E-post:

@hotmail.com

olaamundsen

Skrevet av Herborg og Ola, 10. aug, 2012

Vi kom tilbake 22.juni som avtalt - med flyttelass (bil)! Det var en fin tur, skal komme med detaljer senerer. Beate og Henning tok imot oss. Har bilder fra den begivenheten som også skal inn i gjesteboka.

E-post:

@hotmail.com

olaamundsen

Skrevet av Herborg og Ola, 20. mai, 2012

Takk for et meget hyggelig besøk i Casa de la lova. En meget flott leilighet med absolutt ALLE fasiliteter. Den meget hyggelig handelsmannen Carlos var et hyggelig bekjentskap, som frister til å besøke ham pånytt. Restauranten under leiligheten vartet opp med en utsøkt fiskesuppe og sjøtunge. Fiskesuppen var spesielt god, selv om man nesten måtte bade etterpå. Den var utfordrende å spise. Takk for oss, vi kommer tilbake 22 juni!

E-post:

Hjemmeside:

@hotmail.com

olaamundsen

Skrevet av Herborg og Ola, 8. mai, 2012

Da er forventningene store til å innta herligheten allerede 12. mai
Hilsen Herborg og Ola

E-post:

Hjemmeside:

@hotmail.com

olaamundsen

Skrevet av Anne Tine, 4. mai, 2012

Da har Høvik-jentene opplevd Nerja, både i sol og regn. Tusen takk for oss :-) Selv om været ikke stod helt til forventningene så var alt annet helt supert. Leiligheten er bare helt tipp topp og super lekker med deilig store terrasser hvor solen kan nytes hvis den titter frem :-) Nerja er super koselig. Fine strender rett rundt hjørnet, mange koselige steder å spise, god is, hyggelige barer og mange små butikker. Håper jeg ser mer til solen neste gang og at det ikke blir alt for lenge til.
Takk Ina for en herlig jente-tur! Klem

E-post:

@jayoga.no

annetine

Skrevet av Ina, 13. apr, 2012

Hyggelig at dere liker hjemmesiden, vi - spesielt Thomas - har brukt mye tid på den - og den er fortsatt ikke ferdig!
Gleder meg veldig til klubb-tur om to uker!

Skrevet av Kjersti, 13. apr, 2012

Så fantastisk dette ser ut! Gleder meg sånn!!! Flott hjemmeside :)

Skrevet av Anne Tine, 13. apr, 2012

Hei,
Kjempe fin side dere had fått:) Mye bra informasjon og bilder. Gleder meg til å oppleve det live!

Skrevet av Herborg og Ola, 29. feb, 2012

Har brukt litt tid på siden nå i kveld. Kjempefin!!

E-post:

@hotmail.com

olaamundsen

Velkommen med flyttelasset til Nerja

Nyeste kommentarer

17.11 | 07:00

Fantastisk utsikt. Utrolig velutstyrt. Gode senger. Hyggelig kontakt ...

13.10 | 09:38

Takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake

01.10 | 17:52

En flott leilighet sentralt i gamlebyen (Calle Carabeo), kort vei til alt! Sol ...